Så nemt er det!

1

Udfyld kontaktformularen

Vi skal bruge dine og sælgerens oplysninger, samt hvilken bil vi skal tjekke. Du kan udfylde kontaktformularen eller sende oplysningerne på tyskland@recar.dk. Herefter klarer vi resten, og aftaler tidspunkt direkte med sælgeren.

2

Vi sender en mekaniker

Vores autoriseret mekaniker kører ud til sælgerens adresse på det aftalte tidspunkt og foretager vores grundige autotjek. Her bliver der tjekket for mere end 100 punkter på bilen, taget noter, samt foretaget fotodokumentation mm.

3

Du modtager rapporten

Efter vi har foretaget autotjekket, bliver det sendt til oversættelse, hvor tjekket bliver oversat til Dansk. Herefter vil du modtage en komplet rapport, med et retvisende billede af bilens stand med dens evt. skader, fejl og mangler. Hvilket giver jer et perfekt forhandlingsgrundlag, for at få skaderne lavet før i køber bilen hjem.

Recar skaber gennemsigtighed og tryghed

Recars autotjek er en service skabt til at give dig gennemsigtighed og tryghed nemt og effektivt, når du skal købe en bil i Tyskland.

Slut med tidskrævende samtaler, meningsløse køreture, utilfredse kunder og fortrudte køb. Nu har du muligheden for, at få en professionel mekaniker, til at tjekke bilen igennem for fejl og mangler, inden du køber den hjem. Blot informer sælgeren om, at du får en mekaniker ud og tjekker den, og udfyld kontaktformularen øverst, eller send en mail til tyskland@recar.dk, så sørger vi for resten. Indenfor 3 arbejdsdage har du rapporten i hånden, som giver dig det retvisende billede af bilens stand.

sikkerhed
Landsdækkende

Vi er landsdækkende i hele Tyskland

Vi har mekanikere i hele Tyskland, så hvor end bilen står i det store land, kan vi tjekke bilen igennem for dig!

Du vil modtage en komplet rapport med evt. fejl og mangler, fotodokumentation og noter. Rapportens formål er, at skabe tryghed og give dig som bilkøber et stærkere forhandlingsgrundlag til, at få udbedret fejl og mangler.

Hvor end du er bilforhandler eller et leasingselskab, er det oplagt at gøre jer/slutkunden den tjeneste, at få en autoriseret mekaniker til, at tjekke bilen igennem. Det gør både jer og kunden mere tryg, jeres forhandlingsgrundlag stærkere, samt give et højere serviceniveau for kunden.

For et større samarbejde kontakt os på 71 99 90 76 eller kontakt@recar.dk

Pris i hele Tyskland

kun 1.995,- DKK

Ekskl. moms

...og så har du endda et stærkt forhandlingsgrundlag fra rapportens fundne fejl til, at få skaderne lavet inden du køber bilen.

Bestil tjek

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du se de ofte stillede spørgsmål vores kunder har til vores service

Stiller i nogen garanti?

Svar

Recar stiller ingen garanti. Vores mekanikere er alle færdiguddannet og dermed autoriserede. De foretager autotjekket med en vis erfaring samt uddannelse bag sig, og yder derfor den absolut bedste vurdering af bilen, som er mulig.
Desværre kan der selv på fabriksnye biler pludselig opså helt uforudsete fejl, som vores kyndige mekanikere, ikke ville have nogen mulighed for at have opdaget.
Det er derfor ikke muligt at yde nogen garanti, da pludselige opståede fejl, skader eller mangler, kan dukke op umiddelbart efter autotjekket er udført.

Hvor bliver et autotjek foretaget?

Svar

Autotjekket bliver foretaget hvor DU, kunden ønsker det. Med andre ord, så ruller vores Recar mekanikere ud til hvor bilen holder. Du kan derfor vælge ikke at være til stede under autotjekket, men blot modtage den endelige rapport efter endt autotjek.

Hvordan bestiller jeg et autotjek?

Svar

Du bestiller et Recar autotjek, ved at udfylde kontaktformularen øverst. Herefter vil vi opdatere dig på telefon eller mail, når vi har et det specifikke tidspunkt autotjekket vil blive foretaget.

Hvem foretager autotjekket?

Svar

Vi går rigtig meget op i, at yde den bedste service overhovedet muligt. ALLE Recar mekanikere er færdiguddannet og dermed autoriserede mekanikere, så du kan være sikker på, at få det bedst tænkelige autotjek af bilen.

Hvem kontakter sælger?

Svar

Vi er her for dig. Vi hjælper derfor gerne med al kontakt mellem mekaniker og sælger, så du slipper for alt bøvlet, men blot modtager den endelige rapport.