Skal du købe en bil hjem fra Tyskland?

Få vores mekanikere til at tjekke bilen igennem for fejl og mangler, inden du bestiller den hjem.

Bestil et Recar Autotjek

Pris på autotjek 2.995 kr. eks. moms.

Så nemt er det!

Udfyld kontakrformularen

Når du har udfyldt kontaktformularen, kontakter vi dig og aftaler tidspunkt for tjekket

Vi sender en mekaniker

Vores autoriseret mekaniker kører ud til bilen og foretager et 140-punkts autotjek. Du behøver ikke engang selv og være tilstede.

Du modtager rapporten

Efter autotjekket vil du modtage rapporten, hvor du kan se de fundne fejl og mangler. Et perfekt forhandlingsgrundlag for at få skaderne lavet, før du køber.

Recar skaber gennemsigtighed og tryghed

Recars autotjek er en service skabt til at give dig gennemsigtighed og tryghed nemt og effektivt, når du skal købe en bil i Tyskland.

Slut med tidskrævende samtaler, meningsløse køreture, utilfredse kunder og fortrudte køb. Nu har du muligheden for, at få en professionel mekaniker, til at tjekke bilen igennem for fejl og mangler, inden du køber den hjem. Blot informer sælgeren om, at du får en mekaniker ud og tjekker den, og udfyld kontaktformularen øverst, eller send en mail til tyskland@recar.dk, så sørger vi for resten. Indenfor 3 arbejdsdage har du rapporten i hånden, som giver dig det retvisende billede af bilens stand.

Vi er landsdækkende i hele Tyskland

Vi har mekanikere i hele Tyskland, så hvor end bilen står i det store land, kan vi tjekke bilen igennem for dig!

Du vil modtage en komplet rapport med evt. fejl og mangler, fotodokumentation og noter. Rapportens formål er, at skabe tryghed og give dig som bilkøber et stærkere forhandlingsgrundlag til, at få udbedret fejl og mangler.

Hvor end du er bilforhandler eller et leasingselskab, er det oplagt at gøre jer/slutkunden den tjeneste, at få en autoriseret mekaniker til, at tjekke bilen igennem. Det gør både jer og kunden mere tryg, jeres forhandlingsgrundlag stærkere, samt give et højere serviceniveau for kunden.

For et større samarbejde kontakt os på 71 99 90 76 eller kontakt@recar.dk

PRIS I HELE TYSKLAND

Kun 2.995,- kr. eks. moms.

…og så har du endda et stærkt forhandlingsgrundlag fra rapportens fundne fejl til, at få skaderne lavet inden du køber bilen.

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du se de ofte stillede spørgsmål vores kunder har til vores service.

Recar stiller ingen garanti. Vores mekanikere er alle færdiguddannet og dermed autoriserede. De foretager autotjekket med en vis erfaring samt uddannelse bag sig, og yder derfor den absolut bedste vurdering af bilen, som er mulig.
Desværre kan der selv på fabriksnye biler pludselig opså helt uforudsete fejl, som vores kyndige mekanikere, ikke ville have nogen mulighed for at have opdaget.
Det er derfor ikke muligt at yde nogen garanti, da pludselige opståede fejl, skader eller mangler, kan dukke op umiddelbart efter autotjekket er udført.

Du bestiller et Recar autotjek, ved at udfylde kontaktformularen øverst. Herefter vil vi opdatere dig på telefon eller mail, når vi har et det specifikke tidspunkt autotjekket vil blive foretaget.

Vi er her for dig. Vi hjælper derfor gerne med al kontakt mellem mekaniker og sælger, så du slipper for alt bøvlet, men blot modtager den endelige rapport.

Autotjekket bliver foretaget hvor DU, kunden ønsker det. Med andre ord, så ruller vores Recar mekanikere ud til hvor bilen holder. Du kan derfor vælge ikke at være til stede under autotjekket, men blot modtage den endelige rapport efter endt autotjek.

Vi går rigtig meget op i, at yde den bedste service overhovedet muligt. ALLE Recar mekanikere er færdiguddannet og dermed autoriserede mekanikere, så du kan være sikker på, at få det bedst tænkelige autotjek af bilen.