Recar's historie

Recar er en service virksomhed, som hjælper private samt erhvervskunder, med at tjekke brugte biler igennem for fejl og mangler. Hypotesen om, at den almene dansker, ikke har den tekniske kendskab til at tjekke en bil igennem for fejl og mangler, viste sig at være rigtig.

En brugt bil i minuttet bliver solgt i Danmark og 95% af dem har fejl og mangler.

Behovet var der, og i 2016 blev Recar stiftet.

Recar skulle med deres +100 autoriseret mekanikere, hjælpe hr. og fru Danmark med at tjekke deres kommende biler igennem for fejl og mangler.

Recar begyndte hurtigt at hjælpe mange private kunder, men også landets forhandlere begyndte at vise interesse for Recars 140-punkts autotjek. Bl.a. Starmark, som er en af Danmarks mest anerkendte bilhuse, peger på Recar når de sælger engros biler. Et godt samarbejde, hvor Starmarks kunder kan føle sig trygge på deres bilkøb. Selv forsikringsselskaberne bruger i dag Recar, til at tjekke biler igennem for fejl, når der bliver anmeldt en skade.

Behov for kvalitetstjek af biler i Tyskland

Da vi også er begyndt at hjælpe bilforhandlere i særklassen med at tjekke biler, fornemmede Recar hurtigt, at det helt store behov, lå i at tjekke biler igennem for fejl og mangler i Tyskland for Danske bilhuse. Flexleasing selskaberne samt bilforhandlerne, køber nemlig bilerne på baggrund af forhandlerens ord, når de importere bilerne hjem fra Tyskland. For at være sikker på bilerne i millonklassen var OK, tog forhandlerne selv turen til Tyskland, hvis ikke de tog det store sats, og købte bilen på baggrund af forhandlerens ord.

Recar har i dag dækket dette behov, hvor du kan få en komplet dansk Recar 140-punkts rapport indenfor 5 arbejdsdage i hele Tyskland. I samarbejde med +500 autoriseret ingeniør, har Recar nu gjordt det muligt, at købe biler trygt og sikkert, ved at vide hvordan bilens stand er. Ingeniørerne er i særklasse, og tjekker både bilen på lift (hvis der er en lift på stedet), prøvekøre bilen, og tjekker bilen for top til tå, hvilket sikre Recars kunder et reelt billede at bilens stand.

Recar ude i verden

Vores samarbejdspartner Biltesteren har lavet en lille video hvor vi præsentere hvad vi laver og snakker om hvordan vi hjælper hinaden.